PEMBELIAN eSCOUT

LANGKAH 1 : BUTIRAN PEMBAYARAN

Lakukan pembayaran berjumlah RM50 ke akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit :

MOHD. HAFIDZUDDIN BIN MOHD. MAAROF
1621 7960 8999

*Anda perlu meletakkan email ushafidz3249@gmail.com sebagai 3rd party email jika membuat pembayaran melalui Maybank2u.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada SAYA.

LANGKAH 2 : PENGESAHAN BUKTI PEMBAYARAN

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran melalui email (ushafidz3249@gmail.com) kepada SAYA untuk membolehkan SAYA mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

SEMUA TEMPAHAN PEMBELIAN AKAN DIPROSES DLM 2 HARI BEKERJA. SAYA AKAN MENGHANTAR INSTALLER eSCOUT FULL VERSION KE EMAIL PERIBADI ANDA. SETELAH INSTALLER DIHANTAR, SAYA AKAN MAKLUMKAN KEPADA ANDA MELALUI SMS.

TIADA LAGI PENGHANTARAN CD. INI UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENERIMAAN DAN MENGELAKKAN BAHAN POS LEWAT ATAU TIDAK SAMPAI KE TANGAN PENERIMA. HARAP MAKLUM.

SILA PASTIKAN EMAIL PERIBADI ANDA AKTIF DAN NO. HP DINYATAKAN DENGAN BETUL DAN JELAS.

Online Form powered by